Fostul director economic al Spitalului Județean Satu Mare, trimis în judecată. Ce a făcut

Fostul director economic al Spitalului Județean și al Aeroportului Satu Mare, Mircea Pal, a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, fiind acuzat de complicitate la evaziune fiscală.

În același dosar mai sunt cercetați și oamenii de afaceri Vasile Ciocan și Vasile Finta.

„Mircea Nicolae Pal, administrator la S.C. Prodax SRL Satu Mare, în perioada februarie-noiembrie 2011, cunoscând că operaţiunile facturate nu au nici un conţinut economic, a pus la dispoziţia lui Vasile Ciocan, un număr de zece facturi fiscale, pentru ca acesta să-şi diminueze baza impozabilă efectul fiind sustragerea de la plata obligaţiilor fiscale”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

Mai multe detalii cu privire la acest caz puteți citi aici:

http://www.satmareanul.net/2017/02/10/trei-satmareni-trimisi-in-judecata-pentru-evaziune-fiscala-cum-au-inselat-statul/

Mircea Pal nu este la prima încălcare a legii. Vă reamintim că în noaptea de 12 spre 13 februarie 2013, Mircea Pal a provocat un accident de circulaţie. În urma etilotestului a reieşit că acesta a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,8 mg/l în aerul expirat.

Accidentul a avut loc în faţa Liceului Forestier din Satu Mare.

Potrivit anchetatorilor, Mircea Pal aflat la volanul unui Volvo nu a respectat indicatorul de la intersecţia străzii Crişan cu strada Avram Iancu şi a intrat într-un Passat condus de un şofer în vârstă de 48 de ani. În urma evenimentului rutier Mircea Pal s-a ales cu permisul suspendat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.