Două băimărence, reținute pentru furt

UPDATE: Cele două femei din Baia Mare, Lucica Lingurar și Leontina Moldovan, care au furat bani din casa unui negreștean au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. 

Din referatul întocmit de procurori reiese că în data de 9 februarie, în jurul orei 09.00, în urma unei înţelegeri prealabile cele două femei au intrat în curtea lui Vasile Mic din Negrești-Oaș, de unde au furat suma de 2.205 euro.

Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis, spre soluţionare, la Judecătoria Negreşti-Oaş.

Două femei din Baia Mare, bănuite de comiterea unor furturi din locuințe pe raza orașului Negrești-Oaș, au fost reţinute joi, 9 februarie pentru 24 de ore, de către poliţişti.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Negrești-Oaș, au identificat două femei, de 38 și 39 de ani, din Baia Mare, bănuite de comiterea unui furt din locuință.

Din cercetări a reieșit că, în ziua de 9 februarie, cele două femei, au intrat într-un imobil din localitate, de unde, profitând de ușa închisă dar neasigurată, au banii banii aflați în buzunarul unei haine, fiind surprinse de proprietar în momentul în care părăseau curtea imobilului.

În urma administrării probatoriului, cele în cauză, au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentate magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

De la acestea a fost recuperată suma sustrasă, respectiv 2200 de euro iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.