Consilierii municipali au alocat bani pentru Competiția Internațională de Scrimă

Consiliul Municipal Satu Mare s-a întrunit astăzi, 9 februarie, în ședință extraordinară, singului punct de pe ordinea de zi fiind proiectul de hotărâre cu privire la organizarea și finanțarea Competiției Internaționale de Scrimă „Cupa Satu Mare la floretă, cadeți”, turneu care a ajuns la a VIII-a ediție.

Pentru buna desfășurare a competiției, executivul a propus alocarea sumei de 30.000 de lei. Proiectul a fost votat în unanimitate de către consilieri prezenți la ședința de astăzi.

„Dorim organizarea Competiţiei Internaţionale de Scrimă „Cupa Satu Mare la floretă, cadeţi” ediţia a VIII –a 2017 și pentru a avea o poziţie favorabilă în Calendarul Competiţional Internaţional sens în care susținerea financiară în valoare de 30 000 lei se alocă către Clubul Sportiv Municipal Satu Mare, club aflat în subordinea Consiliului Local, care se va ocupa de organizarea evenimentului”, scrie în expunerea de motive al proiectului de hotărâre.

La competiția care se va desfășura sâmbătă, 11 respectiv duminică 12 februarie la Sala de Scrimă „Alexandru Csipler”, vor participa și șase scrimeri din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.