Romanul fenomen „Cartea oglinzilor” a fost publicat și în România. Vezi detalii

Considerat ca fiind volumul care a luat cu asalt piața internațională de carte, „Cartea Oglinzilor”, semnat de Eugen Ovidiu Chirovici, este singurul titlu al unui scriitor român ale cărui drepturi de publicare au fost vândute în peste 38 de țări.

Romanul care a apărut inițial în limba engleză este considerat de The Guardian ca fiind „un fenomen editorial internațional” (The Guardian).

„În thrillerul „Cartea Oglinzilor”, facem cunoștință cu Peter Katz, agentul literar care în cei cinci ani de carieră a evaluat sute de manuscrise. Niciunul dintre acestea însă nu a reușit să îi stârnească interesul precum fragmentul trimis de misteriosul Richard Flynn. Student la Princeton la vremea când se petrec faptele din povestirea lui, Richard oferă atât de multe detalii despre uciderea profesorului Joseph Wider, încât Katz nu știe ce să creadă: oare autorul manuscrisului este criminalul sau doar are informații care pot duce la elucidarea cazului?”, scrie în prezentarea cărții.

În România, volumul care a văzut lumina tiparului la Editura RAO este disponibil în librării din 4 februarie. Evenimentul de lansare va avea loc joi (9 februarie) la ora 18.30 la Cărtureşti Carusel, în prezenţa autorului. Volumul costă 39,99 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.