Primarul Aurelia Fedorca cheamă Apaserv la raport

Criza apei potabile din Negrești-Oaș va fi discutată în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local din oraș. Ședința la care va participa și directorul Apaserv, Dan Stejeran, a fost convocată de către primarul Aurelia Fedorca pentru joi (9 februarie) după-amiază, la ora 15.00.

Totodată, la ședință au fost invitați și președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, în calitate de președinte al Asociației Adi Apă-Canal Satu Mare și directorul Adi Apă-Canal, Octavian Lazin.

Primarul orașului Negrești-Oaș așteaptă explicații de la conducerea Apaserv pentru situația în care se află cetățenii localității de mai bine de două luni de când presiunea la apă este redusă constant. În multe locuințe apa nu mai ajunge deloc la robinete.

„Vrem să primim explicații despre situația la care s-a ajuns, dar și să găsim soluții urgente pentru a remedia problema pe termen scurt, dar și pe termen lung. De asemenea, Apaserv este dator să ne explice cum se face că negreștenii nu au apă deloc la robinete, dar facturează chiar și în sistem paușal sume ca și în lunile în care nu aveam probleme cu apa”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.