Ce spune Poliția despre tâlhăria de la Satu Mare. Doi bărbați, reținuți

Două persoane, bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, au fost identificate de polițiștii sătmăreni şi reținute pentru 24 de ore.

Marți, 7 februarie, la ora 16.15, IPJ Satu Mare a fost sesizat prin „112” de către directorul unei instituții financiare nebancare, cu sediul pe strada Careiului din Satu Mare, despre faptul că în urmă cu aproximativ 15 minute, o persoană necunoscută, care avea trasă pe cap o cagulă, a pătruns în incinta biroului şi a amenințat-o cu un pistol pe angajata de serviciu, obligând-o să-i dea banii din casierie și telefonul mobil.

În scurt timp, echipa formată din polițiștii de investigații criminale din cadrul structurii județene și municipale, beneficiind de sprijinul de specialitate al Serviciului Criminalistic și al celui de Acțiuni Speciale, au identificat și prins doi bărbați, bănuiți de comiterea faptei.

Din cercetări, a rezultat faptul că unul dintre ei, un bărbat de 39 de ani din Satu Mare, înainte de comiterea jafului, s-a asigurat că în birou nu se află nicio altă persoană în afară de angajata societăţii, înlesnindu-i astfel celui de-al doilea pătrunderea în incinta biroului. Acesta, un bărbat de 41 de ani din Satu Mare, având trasă pe cap o cagulă, a amenințat-o pe angajată cu un pistol cu aer comprimat, obligând-o să-i dea banii deținuți în acel moment în casierie, respective 738 de lei, dar și telefonul mobil.

După comiterea infracţiunii, cei doi şi-au împărţit în mod egal suma de bani sustrasă. În momentul reţinerii, asupra lor a fost găsită o parte din suma totală, iar în cursul cercetărilor au fost găsite şi corpurile delicte, respectiv telefonul sustras dar şi arma folosită la comiterea infracţiunii.

Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi instanţei pentru dispunerea de măsuri preventive, iar cercetările vor continua sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Un Comentariu la "Ce spune Poliția despre tâlhăria de la Satu Mare. Doi bărbați, reținuți"

  1. Pingback: Ce a decis instanța în cazul celor doi tâlhari de la Satu Mare | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.