Tâlhărie la un birou de credite din Satu Mare. Vezi detalii

UPDATE: Din investigațiile efectuate de polițiști reiese că tâlhăria a fost comisă de către doi bărbați. Din cercetări, a rezultat faptul că unul dintre ei, un bărbat de 39 de ani din Satu Mare, înainte de comiterea jafului, s-a asigurat că în birou nu se află nicio altă persoană în afară de angajata societăţii, înlesnindu-i astfel celui de-al doilea pătrunderea în incinta biroului. Acesta, un bărbat de 41 de ani din Satu Mare, având trasă pe cap o cagulă, a amenințat-o pe angajată cu un pistol cu aer comprimat, obligând-o să-i dea banii deținuți în acel moment în casierie, respective 738 de lei, dar și telefonul mobil.

După comiterea infracţiunii, cei doi şi-au împărţit în mod egal suma de bani sustrasă. În momentul reţinerii, asupra lor a fost găsită o parte din suma totală, iar în cursul cercetărilor au fost găsite şi corpurile delicte, respectiv telefonul sustras dar şi arma folosită la comiterea infracţiunii.

Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi instanţei pentru dispunerea de măsuri preventive, iar cercetările vor continua sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Un bărbat a intrat astăzi, 7 februarie, în jurul orei 16.30, peste angajata unui birou de credite și i-a cerut acesteia să-i dea banii pe care îi avea. Din primele informații reiese că tânăra i-a dat 500 de lei, după care bărbatul s-a făcut nevăzut.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi a declarat pentru Sătmăreanul că în momentul de față nu se poate face cu certitudine încadrarea faptei. „În prezent, avem declarația domnișoarei, dar vom verifica și înregistrările camerelor video”, spune Silaghi.

De asemenea, Silaghi ne-a declarat că bărbatul în cauză nu avea fața acoperită, ceea ce ușurează în oarecare măsură identificarea acestuia.

După ce bărbatul a ieșit din birou, femeia a sunat la „112” și a anunțat incidentul.

La fața locului s-au deplasat echipaje de criminaliști pentru a preleva probele care să-i ajute pe polițiști în soluționarea acestui caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.