Seri Pozitive: „Când iubești ?”

Proiectul „Seri Pozitive”, iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj, reprezintă seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă, creându-se astfel un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute fiind teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat.

La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii februarie se intitulează „Când iubești?”, iar invitata serii este Elena Popa.

Sunt Elena Popa psihoterapeut și scriitoare și vă propun, pentru această seară, o altfel de abordare a subiectului: „IUBIREA”. O provocare incitantă pentru că vastitatea iubirii nu poate fi redată în teorie.

Vă invit să privim și altfel acest vast capitol important din viețile noastre. Nu din încorsetările celui neiubit, în care ne ține starea de victimă, ci din energia copilului divin care ȘTIE ce înseamnă să trăiești natural în conceptul IUBIRE = VIAȚĂ. Și apoi să vă reamintiți că sunteți creatorii propriului destin și că manifestarea iubirii, este alegerea voastră conștientă. O să descoperiți metode prin care ați blocat în voi sursa abundenței, a plinătății, a bucuriei, alegând constant să faceți loc în voi durerilor.
Cu deosebită prețuire vă aștept.

Evenimentul din această lună va avea loc în data de 14 februarie, în intervalul orar 18.00 – 20.30, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” de pe B-dul Transilvania, nr. 3.

Înscrierile se pot face la http://schimbarepozitiva.ro/cand-iubesti/

Organizatorii vă aștepteaptă într-un nou concept, pentru a face diferența în această lume gri. Aduceți o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți.
PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 de lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare și Biblioteca Județeană Satu Mare.

Persoana de contact este Delia Danea – psiholog&trainer dezvoltare personală, coordonator proiect „Seri Pozitive” Satu Mare (0773 – 974.519 , e-mail: contact@viata-un-dar.ro).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.