Aplicație de cultură generală, creată de un sătmărean. Are zeci de mii de utilizatori

O aplicație românească, dezvoltată de sătmăreanul Bogdan Tincu poate fi descărcată gratuit de pe Google Play, și vine în ajutorul celor care doresc să-și testeze (și dezvolte) cunoștințele de cultură generală. Aplicația „Cultură Generală 2016” a fost finalizată în primăvara anului trecut, însă de atunci a fost descărcată de peste 40.000 de utilizatori.

Aplicația poate fi descărcată gratuit accesând următorul link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.makemedroid.keye754802c

„Ideea mi-a venit din dorința de a experimenta lumea asta a aplicațiilor. Am vrut să dezvolt o aplicație utilă și care să aducă un plus de valoare utilizatorilor. Aplicația conține 14 de domenii și utilizatorii pot alege ce vor ei, pe interesul lor. Urmează un nou Update cu 30.000 de întrebări pe care le introducem acum în aplicație. Dar durează”, a declarat pentru Sătmăreanul, Bogdan Tincu.

Utilizatorii pot alege din cele 14 categorii, conținând sute de teste de cultură generală. Până în prezent au fost completate peste 800.000 de teste.

„Cultura generală face parte din identitatea unui popor. Astfel noi am creat o aplicație care să aducă istoria, grografia, oamenii, sportul, religia și tot ce înseamnă curiozități, în atenția românilor. Aceasta aplicație a fost lansată în aprilie 2016 iar de atunci a strâns peste 40.000 de utilizatori și peste 800.000 de teste completate de către fiecare om în parte”, mai spune dezvoltatorul aplicației.

Bogdan Tincu este originar din Satu Mare. A absolvit Colegiul Național „Doamna Stanca”, după care a studiat jurnalismul la Universitatea „Baveș-Bolyai” din Cluj-Napoca. În prezent este directorul firmei Malev Soft – IT Service.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.