Vrei să fi stewardesă ? Kuwait Airways vine la Cluj să facă angajări

Compania aeriană Kuwait Airways vrea să angajeze 25 de românce pe post de stewardesă/însoţitor de bord. Salariu mediu net lunar este de 2.500 de dolari. Astfel, sătmărencele au posibilitatea să opteze pentru un asemenea loc de muncă, având în vedere că selecția va avea loc la Cluj-Napoca, în data de 11 februarie.

Anunțul a fost făcut de RSC Consulting, agenţie de plasare a forţei de muncă în străinătate.

Selecția va avea loc în data de 11 februarie, la ora 09.00, al Geand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Kuwait Airways oferă tinerelor care întrunesc condițiile de angajare, un salariu mediu net lunar de 2.500 de dolari, care include plata orelor de zbor (salariile nu sunt impozitate), contract de muncă ferm pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire, prime de escală, gratuitate la training, cazare, masă, uniforme, transport către şi de la locul de muncă, la asigurare medicală valabile oriunde în lume, 30 zile de concediu/an și 16 zile libere pentru sărbătorile guvernamentale oferite de Statul Kuwait, precum și alte beneficii.

Candidatele interesate trebuie să aibă: vârsta între 20 și 32 de ani, studii liceale finalizate, fluenţă în cunoașterea limbii engleze (scris și vorbit), aspect plăcut, stare de sănătate bună, înălţime minimă 160 cm.

Persoanele interesate să participe la evenimentul de selecție din 11 februarie de la Cluj-Napoca sunt rugate să completeze formularul https://goo.gl/forms/BfB5DJKMk6YOFDcy2 și să-l trimită pe adresa de e-mail <mailto:recrutare@rsc-consulting.ro> sau recrutare@rsc-consulting.ro, până la data de 9 februarie, însoțit de următoarele documente: Curriculum Vitae în limba engleză și o poză full body în format digital.

Kuwait Airways a fost înființată în anul 1954. Avioanele flotei aeriene zboară către 34 de destinații din Orient, India, Europa, America de Nord și Asia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.