Tabăra de matematică la Carei

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IȘJ) împreună cu Consiliul Judeţean şi în colaborare cu Centrul Judeţean de Excelenţă Satu Mare organizează, în perioada 6-10 februarie, a treia ediție a Taberei de matematică, la Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu” din Carei.

La Tabăra de matematică vor participa 36 de elevi de gimnaziu, selectaţi dintre premiaţii la olimpiada de matematică – etapa judeţeană 2016. Elevii vor fi însoţiţi pe toată durata taberei de patru profesori (profesori de matematică) şi vor avea şansa să aibă parte de cursuri şi seminarii susținute de 20 dintre cei mai buni profesori de matematică din judeţ.

Tabără se dorește a fi un stagiu de pregătire a Olimpiadei de Matematică 2017. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, elevii vor avea un program intens de pregătire, îmbinat în mod armonios cu activităţi de petrecere a timpului liber. În fiecare zi, elevii vor participa dimineaţa la trei ore de curs şi seminar, iar după-amiaza la activități de petrecere a timpului liber. Ultima zi este rezervată unui test-simulare a olimpiadei de matematică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.