Zeci de omoruri, tâlhării și violuri în județul Satu Mare

Anul trecut au fost comise 5 omoruri, 6 tentative de omor, 36 de tâlhării dar și 24 de infracțiuni de viol, reiese din bilanțul IPJ Satu Mare. Pe lângă acestea, au mai fost înregistrate și 17 vătămări corporale respectiv 944 de loviri sau alte violențe.

„În toate cele cinci omoruri, autorii sunt identificați, faptele având la bază consumul de alcool urmat de conflicte spontane, nefiind vorba de infracțiuni comise la comandă sau cu premeditare. Două dintre acestea au avut inițial o altă încadrare, respectiv o moarte suspectă și o vătămare corporală. Tentativele de omor au a fost comise tot ca urmare a consumului de alcool, a unor conflicte spontane ori a unor neînțelegeri în familie”, se arată într-un raport mai detaliat al IPJ Satu Mare.

De asemenea, anul trecut au fost înregistrate și un număr de 36 de tâlhării, dintre care două au fost comise cu arme de foc, iar alte două aveau autori mascați. Din bilanțul polițiștilor reiese că în cazul a 23 de tâlhării (63,88%) autorii au fost identificați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.