„Biroul pacientului” la Spitalul Județean Baia Mare. Pe când și la Satu Mare ?

De la jumătatea lunii februarie, Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare va avea un „Birou al pacientului”, un concept care funcţionează cu succes în ţările din Vestul Europei.

„Prin înfiinţarea acestui birou pacienţii, foştii pacienţi, familiile, aparţinătorii şi personalul medical se vor putea adresa în cazul în care vor fi nemulţumiţi de calitatea serviciilor medicale, vor avea o sugestie sau o recomandare, nu au fost trataţi cu respect, vor dori să înregistreze o reclamaţie, vor avea nevoie de informaţii legate de procedura medicală sau tratament sau pur şi simplu vor dori să transmită mulţumiri pentru felul în care au fost îngrijiţi”, a precizat Sorina Pintea, managerul unităţii medicale.

Având în vedere scandalurile din ultima vreme de la Spitalul Județean care au bulversat opinia publică sătmăreană, am avea și noi nevoie de un asemenea birou unde pacienții să poată să-și dea glas nemulțumirilor cu privire la modul în care au fost tratați de către cadrele medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.