Moarte suspectă la o școală din județ. Vezi detalii

Un caz înregistrat de Poliție ca fiind „moarte suspectă” a ieșit la iveală doar astăzi, 31 ianuarie, deși tragedia a avut loc la sfârșitul anului trecut (19 decembrie 2016) la o școală din județul Satu Mare. Este vorba despre cazul unui elev de la Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din Turț care a murit la sfârșitul anului trecut în timpul unei pauze.

Totul a ieșit la iveală astăzi, 31 ianuarie, din raportul prezentat de către Alin Haniș, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, în cadrul ședinței Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP).

Din documentul semnat de către inspectorul șef Alin Haniș și de comisarii de Poliție Marius Mureșan, respectiv Dorin Cigan, reiese că „în data de 19.12.2016, a intervenit decesul unui elev în pauza dintre ore, în incinta Liceului Tehnologic „Anghel Salignyi” Turț, în urma unei crize de epilepsie”.

În raportul prezentat de către șeful IPJ reiese că acest caz a fost înregistrat ca moarte suspectă. „La zi, în acest an școlar, avem înregistrate 14 infracțiuni, din care 7 infracțiuni de „furt”, alte 6 de „lovire” și 1 infracțiune de „moarte suspectă”, se arată în documentul „Evoluția criminalității sesizate, pe genuri de fapte și trendul acestora în luna decembrie 2016”, prezentat în cadrul ședinței ATOP de astăzi.

Deși cazul a fost cercetat de polițiști, până astăzi, IPJ Satu Mare nu a spus nimic despre acest caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.