Gabriel Leș: „Vom anunța în curând lotul de sportivi ce va reprezenta România la Invictus Games Toronto”

Ministrul Apărării Naționale, sătmăreanul Gabriel Leș, s-a întâlnit luni, 30 ianuarie, cu membrii Asociației „Povestașii”. Leș le-a mulțumit acestora pentru campania derulată anul trecut în vederea strângerii de fonduri necesare participării militarilor români la Jocurile Paralimpice de la Toronto.

„Astăzi, am avut o întrevedere, alături de Şeful Statului Major General, domnul general Nicolae Ciucă, cu membrii Asociaţiei Povestaşii; dincolo de toată implicarea remarcabilă şi eforturile depuse anul trecut în campania pentru strângerea de fonduri necesare participării militarilor români la Jocurile Paralimpice de la Toronto, am descoperit o echipă pasionată de sport în Armata României.

I-am informat despre intenţia Ministerului Apărării Naţionale de a anunţa curând lotul de sportivi ce va reprezenta România la Invictus Games Toronto.

De asemenea, am discutat despre stadiul calendarului de pregătire, direcţii de acţiune şi detalii organizatorice care ne duc mai aproape de momentul final: septembrie 2017. Go, Invictus!”, scrie ministrul Gabriel Leș pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.