Cine este vinovat de accidentul de la Mujdeni ? Ce au descoperit polițiștii

Șoferul vinovat de accidentul de joi (26 ianuarie) de la Mujdeni nu avea permis de conducere, reiese din ancheta efectuată de polițiștii. Vă reamintim că în accident au fost implicate două mașini, iar două persoane au suferit leziuni.

Un negreștean de 37 de ani, conducându-și mașina pe DN19, într-un viraj la dreapta, a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de către un bărbat de 31 ani, tot din Negrești.

În urma impactului, ambele persoane aflate în autoturismul care a intrat pe contrasens au suferit leziuni: șoferul a fost rănit ușor, iar pasagerul de 44 de ani din Negrești-Oaș, a suferit leziuni grave.

Șoferul autoturismului condus regulamentar a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Celălat conducător auto a refuzat recoltarea de probe biologice. În urma extinderii verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul responsabil de producerea accidentului nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autoturism de către o persoană fără a poseda permis de conducere, refuzul recoltării de probe biologice și vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.