Donație pentru Spitalul Județean Satu Mare (Foto)

Azi, 26 ianuarie, membrii cluburilor Rotaract, Rotary și Interact Satu Mare, alături de principalii sponsori au făcut o vizită la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare pentru a preda cele 21 de saltele antiescară, 10 perne antiescară, un fotoliu rulant cu WC și două perne antiescară tip botoșei. Acestea au fost achiziționate cu sprijinul sătmărenilor și a sponsorilor care au susținut proiectul caritabil „O Cană de Fericire 2016 – Ediția a III-a”.

Produsele medicale achiziționate au costat 7439,77 de lei, iar de acestea vor beneficia toți pacienții internați la această secție, acestea fiind necesare pentru asigurarea unor condiții optime de recuperare.

Între 5 și 21 decembrie 2016, în fața Hotelului Dana II, Clubul Rotaract, alături de Rotary și Interact, a desfășurat campania caritabilă „O Cană de Fericire”. Seară de seară, membrii clubului au răsplătit contribuția sătmărenilor la dotarea secției de ATI (Anestezie și Terapie Intensivă) cu vin fiert, ceai, ciocolată caldă, prăjiturele și o atmosferă de poveste.

Conform unui program prestabilit, tineri artiști sătmăreni au cântat live, oferind o notă muzicală evenimentului: Ansamblul Cununiţa, Asociaţia Culturală INEDIT 87 NORD, Grupul vocal Mugurașii din Decebal, Raluca Dumitru, Andreea Șofran, Alesia Mândruț, Rareș Jucan, Christmas PROJECT, Romina Sârbe și Cristian Totpati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.