Experiențe muzicale unice pentru sătmăreni. Unde vor avea loc concertele (Foto&video)

La MusiCat continuă seria concertelor live și în acest an, cu formații deosebite și experiențe muzicale unice pentru publicul sătmărean.

Astfel, vineri, 27 ianuarie va fi o seară dedicată muzicii ethno-punk, prin formația „Gypo Circus”. Membrii formației venind din 5 stiluri diferite vor aduce pe scena localului un amalgam de world music, inspirat din „Balcan”, cu influențe din muzica gipsy, pe un ritm de punk, acest stil nefiind prezent încă în România. Fanii filmelor Kusturica, ai muzicii maestrului Goran Bregovic se vor bucura în special, dar fiecare iubitor al muzicii este așteptat vineri de la ora 21.00. Prețul unui bilet este de 10 lei.

În 10 februarie, organizatorii readuc acele vremuri frumoase din anii ’90, când „Guns’N’Roses” era cea mai populară formație de rock printre tineri. „Hollywood Rose” este cel mai titrat tribute band din regiune, care va interpreta piesele arhicunoscute „November Rain” sau „Sweet Child O Mine”. Prețul biletului este de 20 de lei, iar fanii îmbrăcați în tricouri, geci, sau purtând insigne Guns’N’Roses vor primi o băutură delicioasă din partea casei.

De asemenea, într-o seară de vineri va avea loc și al treilea concert deosebit, în 17 februarie, de la ora 21.00. Pe scenă va urca singura formație „looper” din regiune, „Infusion Trio”, care va interpreta piese moderne de „Maroon5”, „Calvin Garris”, „John Newman” pe instrumente deosebite: vioară și violoncel electric, efecte speciale și loopere. Concertul începe, ca de obicei de la ora 21.00, prețul biletului este 15 lei.

Concertele se organizează prin Programul „Cseh Tamás”, în parteneriat cu Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.