Pompierii au stabilit cauza incendiului de la Carei (Foto)

Joi (19 ianuarie) după-amiază, pompierii au fost alertați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament situat pe raza localității Carei. Din nefericire o femeie a murit.

La locul incendiului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, fiind alertat totodată și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Deoarece la sosirea pompierilor casa scării era inundată de fum, situație ce punea în pericol siguranța locatarilor, în cel mai scurt timp s-a procedat la evacuarea tuturor persoanelor care se aflau în imobil, la etajele trei și patru (aproximativ opt persoane).

În momentul pătrunderii în locuință, concomitent cu stingerea incendiului care se manifesta la dormitorul apartamentului, din nefericire, pe pardoseaua de lângă pat, salvatorii au găsit trupul neînsuflețit al proprietarei de 72 de ani, medicul prezent la fața locului declarând decesul acesteia.

În urma cercetărilor, cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric la un cablul defect ori neizolat corespunzător al unui reșou, de la flacăra generată de acesta aprinzându-se patul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.