Marcela Papici demisă din funcția de manager al Spitalului Județean

În cursul zilei de astăzi, 20 ianuarie, președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Pataki Csaba, a emis dispoziția privind încetarea prin reziliere a contractului managerului Spitalului Județean, Marcela Papici. În următoarea perioadă spitalul va fi condus de dr. Camilo Coste Victor.

Noul manager este de profesie medic primar ortopedie traumatologie, doctor în medicină, fost manager general al Spitalului militar Cluj-Napoca în calitate de manager interimar.
„Analizând sesizările și informațiile venite din partea societății civile și medicale din ultima perioadă care erau urmate de analize și verificări amănunțite din partea Consiliului de Administrație a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și a Compartimentului de Audit al Consiliului Județean Satu Mare privind problemele de management la nivelul Spitalul Județean de Urgență Satu Mare a devenit iminentă luarea unor măsuri urgente.

Pe baza rapoartelor de audit primite, analizând deciziile și recomandările Consiliului de Administrație de la Spitalul Județean Satu Mare, totodată ținând cont de rapoartele Corpului de control al Ministerului Sănătății legat de activitatea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba în data de azi, 20.01.2017 a emis dispoziția privind încetarea prin reziliere de plin drept a contractului de management a doamnei Papici Marcela Anamaria.

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare va fi condus în următoare perioadă de domnul Dr. Coste Camilo Victor, de profesie medic primar ortopedie traumatologie, doctor în medicină, fost manager general al Spitalului militar Cluj Napoca în calitate de manager interimar”, se arată într-un comunicat de presă remis astăzi redacției noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.