Deschidere totală a ANAF către mediul de afaceri

Președintele ANAF, Bogdan-Nicolae Stan, împreună cu specialiști ai instituției au participat marți, 17 ianuarie, la prima ședință a grupului de lucru care va identifica soluțiile pentru posibile probleme generate de eliminarea formularului „088”.

Cu această primă ocazie, președintele ANAF a anunțat deschiderea totală a instituției față de mediul de afaceri, astfel încât activitatea acesteia să simplifice interacțiunea contribuabililor cu organele fiscale, contribuind, și în acest fel, la crearea unui mediu de afaceri sănătos.

La dezbatere au participat reprezentați ai CECCAR, UNPR, HORA, ai Consiliului Național al IMM-urilor, Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România, avocați specializați în fiscalitate, precum și reprezentanți ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Următoarea întâlnire va avea loc peste două zile, după ce specialiștii ANAF vor primi propunerile concrete ale mediului de afaceri pentru îmbunătățirea procedurii ce este asumat a intra în vigoare începând cu 1 februarie 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.