Teatru de păpuși la Satu Mare. Vezi cu ce spectacol sunt așteptați copiii

Onorând invitația Teatrului de Păpuși „Brighella”, păpușarii din Veszprém (Ungaria) susțin, în perioada 16-26 ianuarie paisprezece evoluții a spectacolului „A fost odată”, de Máté Angi.

Spectacolul realizat în colaborare cu Teatrul „Aranyszamár” este prezentat în evoluția lui Érsek-Csanádi Gyöngyi. Regia artistică în aparține Andreei Székely, iar scenografia lui Bodnár Enikő.

Spectacolul jucat în sala studio Ács Alajos este recomandat copiilor cu vârsta de peste patru ani.

…o fetiță, a pornit în lumea largă, pentru că nu mai avea loc din cauza MARELUI NIMIC ce se tolănea în grădina ei. În drumul ei se întâlnește cu mere leneșe, cu o broască tremurătoare și viermi cu o sută de picioare și cu multe alte vietăți inventate de scriitoarea Máté Angi. După ce a colectat câte o amintire de la fiecare, a ajuns într-un loc unde copacii modelează avioane din propriile lor frunze și unde NIMICUL nu i se mai pare atât de înspăimântâtor.

În cadrul schimbului de abonamente dintre cele două teatre, păușarii sătmăreni au prezentat la Veszprém un număr de 23 de evoluții a spectacolului „Cei trei purcelași și lupul”, în regia lui Bandura Emese.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.