Ce spune Mani Gyenes despre Dakar 2017. Vezi când revine în România (Video)

Într-o filmare video postată pe Facebook, rider-ul sătmărean Emanuel (Mani) Gyenes vorbește despre greutățile raliului din acest an. Cu toate dificultățile întâmpinate de-a lungul celor 9000 de km, Mani spune că rezultatul pe care l-a obținut, locul 17 la general, nu este departe de ceea ce și-a propus pentru Dakar-ul din acest an.

Mani Gyenes va reveni în România marți, 17 ianuarie.

„Suntem aici în Buenos Aires, după două săptămâni de concurs și 9000 de km. Concursul a fost, normal, unul greu, ca și de obicei. În Bolivia au fost probleme cu vremea de data asta, deoarece am stat acolo șase zile și s-au anulat două probe, după aia s-au scurtat alte două probe. Adică, în Bolivia am avut probleme mari. Și eu am avut probleme de navigație acolo. Anul acesta organizatorii au schimbat puțin metodele de navigație, au făcut să fie puțin mai greu, și nu numai eu, ci toți concurenții, și piloții de auto, și piloții de moto din față au avut probleme cu navigația”, spune Mani Gyenes.

Mani, alături de o parte dintre colegii din Autonet Motorcycle Team, va ateriza marți, la ora 09.30, pe Aeroportul Henri Coandă.

Înregistrarea video poate fi văzută aici:

https://www.facebook.com/ManiGyenes/videos/1426409024050022/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.