Micuța Antonia are nevoie de ajutor. Copila a fost operată de 11 ori

Micuța Antonia, fiica preotului din Sătmărel Ionuț Samir Mureșan, are nevoie de ajutorul nostru. După ce medicii i-au diagnosticat o boală extrem de rară, copila a fost operată de 11 ori până acum.

Antonia are nevoie de sprijin financiar pentru asigurea costurilor de spitalizare care ajung la suma de 3.600 de euro pe zi. În prezent, micuța este internată la o clinică din Paris.

Apelul lansat de familia Antoniei a ajuns până la Andreea Marin, care a sprijină pe micuța de doar 3 anișori.

„Dragii mei, nu există durere mai mare ca atunci când copilul tău are de dat lupte prea mari, mult prea devreme. Antonia este un pui de om care, la cei doar 3 anișori, luptă deja pentru viața ei și are mare nevoie de noi, de oameni cu suflet mare, sensibil, pentru a se face bine.

Diagnosticul este Malformație Chiari tip I, complicată ulterior de un anevrism al joncțiunii arterei cerebrale stângă a trunchiului bazilar. Antonia a suferit prima intervenție la Spitalul Monza, în București, după care a fost transferată, pe rând, la spitalele Victor Babeș, Baltazar și Marie Curie. După ce a stat o perioadă în comă indusă, a fost nevoie să fie transferată la Spitalul Bicetre din Paris. Costul transportului din data de 26 octombrie a fost de 18.600 euro, o sumă cu mult peste posibilitățile financiare ale familiei.

A suferit 10 intervenții, într-un interval de 4 luni. Acum este internată la Spitalul Necker, din Paris, iar starea ei s-a agravat. Părinții nu se dezlipesc de ea și singurul lucru pe care și-l mai doresc este ca Antonia să se facă bine, să alerge din nou și să devină … „doctor pentru copii”, așa cum își dorește.

Familia Antoniei are nevoie urgent de ajutorul nostru pentru a plăti spitalizarea. Fiecare zi este o șansă în plus la viață, dar din păcate costul unei zile la Terapie Intensivă este de 3.600 de euro/zi, sumă pe care părinții nu o pot acoperi. Orice donație făcută o poate ajuta pe Antonia să rămână cât mai mult în grija medicilor de acolo și să se întoarcă, sănătoasă, acasă.

Donațiile se pot face în contul tatălui Antoniei, domnul Mureșan Samir Ionuț:

RO47BTRL0310 1201 P41392XX (deschis la Banca Transilvania, Jud. Satu Mare)”, scrie Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.