PSD Satu Mare și-a prezentat obiectivele de investiții pe anul 2017. Sala Polivalentă, pe lista social-democraților

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 11 ianuarie, liderul consilierilor social-democrați din cadrul Consiliului Local Satu Mare, Radu Roca, a prezentat o listă cu o serie de proiecte de dezvoltare a municipiului reședință de județ. Alături de Radu Roca, la conferința de presă au mai participat și secretarul Camerei Deputațiulor, Ioana Bran respectiv consilierul local PSD, Silviu Sumlas.

Printre proiectele prezentate se află și realizarea unei săli polivalente, care ar urma să fie construită în zona Stadionului „UNIO”.
Din cele declarate de Radu Roca, rezultă că în martie anul trecut a fost făcut un proiect de transmitere către Primăria Satu Mare a unui teren deținut de Ministerul Apărării, care are o suprafață de aproximativ două hectare.

În afară de suprafața mai sus menționată, Inspectoratul Școlar Județean administrează alte 3,3 hectare. Roca a subliniat faptul că, cele peste 5 hectare de teren sunt necesare pentru construirea unei săli polivalente, a unui bazin de înot, respectiv al a unei săli de popice.

Un alt punct important de pe lista consilierilor PSD îl reprezintă: continuarea lucrărilor de modernizare a parcărilor din cartierele Micro 17, Carpați I și II; modernizarea Grădinei Romei; modernizarea Pieței Mici; pista de bicicliști pe străzile Botizului și Henri Coandă; construirea unui cartier social de locuințe în zona Parcului Industrial Sud.

Totodată, Radu Roca a vorbit și despre necesitatea reabilitării unor grădinițe și școli de pe raza municipiului Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.