Cum să scapi de urcior cu remedii naturiste

Urciorul este o umflătură dureroasă care apare la nivelul pleoapelor. În cele mai multe cazuri acesta nu se vindecă prea repede și, multe dintre medicamente nu au efecte care să ne mulțumească.

Cu toate acestea putem recurge la remedii naturiste. În continuare vă prezentăm câteva dintre aceste tratamente folosite generații la rând.

Compresele cu apă caldă reduc inflamația în zona în care aceasta apare. Căldura face ca roșeața și umflătura să dispară, cu condiția ca tratamentul să fie folosit de câteva ori pe zi.

Mușețel are proprietăți antiinflamatorii și compuși care ajută la curățarea locului infectat și care determină retragerea urciorului. Faceți o infuzie cu câteva lingurițe de flori de mușețel, lăsați la răcit și aplicați ceaiul pe o compresă sterilă.

Sucul de cartofi poate fi foarte eficient atunci când vrem să scăpăm de urcior. Feliați un cartof și lăsați-l la frigider. Când s-a răcit, aplicați-l pe pleoapa inflamată.

Ceaiul făcul din plata coada calului este un bun astringent care reduce bacteria ce duce la apariția urciorului. Înmuiați puțină vată în ceai și aplicați pe zona afectată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.