Adjunct nou la Jandarmeria Satu Mare

Maiorul Gheorghe Vlonga (foto dreapta), fost şef serviciu în cadrul unităţii, a fost numit în funcţia de adjunct al inspectorului-șef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Satu Mare.

Prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române, ca urmare a promovării concursului, maiorul Gheorghe Vlonga, a fost numit în funcţia de adjunct la IJJ Satu Mare.

Gheorghe Vloga este născut la data de 4 martie 1981 în localitatea Borşa, este căsătorit şi are doi copii. Din anul 2003 când a fost încadrat în Ministerul de Interne şi până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei Române (ofiţer specialist comunicaţii şi şef serviciu).

Este absolvent al Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, promoţia 2003, cu specializarea transmisiuni. În timpul carierei militare a urmat şi absolvit diferite cursuri de perfecţionare şi de pregătire.

Principalele atribuţii de serviciu sunt acelea de a organiza, conduce şi coordona activităţile unităţii pe linie logistică, urmărind asigurarea dotării cu mijloace materiale specifice, de transport, comunicaţii, aparatură şi echipamente necesare îndeplinirii misiunilor specifice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.