Organizarea Festivalului „Untold” 2017, sub semnul întrebării. Vezi din ce motive

E posibil ca Festivalul „Untold” să nu se mai țină la Cluj-Napoca. Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, spune că organizatorii festivalului au restanțe la plata daunelor pricinuite stadionului Cluj Arena. În consecință, eventuala închiriere a stadionului pentru ediția 2017 va fi discutată doar după remedierea problemelor, spune șeful CJ Cluj.

„Reamintim în acest context faptul că o comisie constituită din dispoziția Președintelui Consiliului Județean Cluj a inventariat în luna august 2016 toate daunele aduse gazonului, pistei, tribunelor etc. și a încheiat un proces verbal de constatare a pagubelor, acestea trebuind să fie suportate în totalitate de către organizatorii festivalului Untold. Totodată, reamintim faptul că, având în vedere prevederile contractuale ale convenției încheiate în acest sens între Cluj Arena și organizatorii festivalului Untold, Consiliul Județean Cluj, în calitate de proprietar al Stadionului Cluj Arena, a solicitat societății organizatoare să remedieze în regim de maximă urgență problemele legate de starea gazonului precum și toate celelalte eventuale pagube aduse infrastructurii arenei sportive cu ocazia desfășurării acestui festival, probleme care, până la ora actuală, nu au fost remediate în totalitate”, spun reprezentanții CJ Cluj.

Alin Tișe spune că se vor purta discuții despre o eventuală închiriere a stadionului Cluj Arena în vederea organizării festivalului din acest an abia după finalizarea reparațiilor rămase restante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.