Șoferii indisciplinați, amendați de polițiști

amenzi rovinieta

Pe parcursul zilei de joi, 5 ianuarie, polițiștii rutieri au continuat să desfășoare acţiuni pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere.

Astfel, pentru nefolosirea centurii de siguranță sau a altor dispozitive de retenție omologate, au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale iar pentru autovehicule identificate în trafic cu defecțiuni tehnice sau cu anvelope neconforme, au fost aplicate zece amenzi.

Polițiștii au beneficiat de sprijinul specialiștilor Registrului Auto Român, pe baza concluziilor cărora au fost retrase patru certficate de înmatriculare, pentru auovehicule cu defecțiuni tehnice, depistate în trafic.

Pentru toate abaterile rutiere constatate la nivelul județului, au fost aplicate 190 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 21420 de lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, cinci permise de conducere, pentru abateri ca efectuarea unor manevre neregulamentare de depășire și neacordare prioritate de trecere vehicule.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.