Satu Mare pe harta celor de la NEPI în 2017. Ce spun analiștii imobiliari

Satu Mare, Cluj-Napoca, Galați, Oradea și Sibiu sunt în acest an în vizorul dezvoltatorilor de spații comerciale moderne, spun analiștii companiei de consultanță imobiliară Colliers. Fondul de investiţii sud-african va deschide un mall în Râmnicu Vâlcea, alături de cel din Satu Mare, de 17.400 metri pătrați, susțin analiștii.

„Anul 2017 va aduce proiecte noi în special în oraşe neacoperite încă de centre comerciale moderne. Dintre acestea, în 2017 oraşe precum Cluj-Napoca, Galaţi, Ora¬dea, Sibiu, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Bistriţa şi Vaslui ne aşteptăm să fie în prim-plan în ceea ce priveşte livrările anun¬ţate”, spun analiştii companiei de consultanţă imo¬biliară Colliers.

În acest an cele mai multe proiecte noi, vor fi realizate de NEPI. Astfel, fondul de investiţii sud-african va deschide un mall în Râmnicu Vâlcea (de aproa¬pe 28.000 mp) dar și la Satu Mare, de 17.400 mp.

La sfârșitul anului trecut (2016), primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a declarat că mega mall-ul NEPI va fi unul modern, cum nu mai există în Europa Central-Estică. Potrivit edilului acesta va fi un mall regional cu două fațade, una spre Drumul Careiului și una spre Someș.

De asemenea, cei de la NEPI vor participa cu 100.000 de euro pentru construirea unui pasaj pietonal care va lega Piața 25 Octombrie de noua zonă comercială.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.