Focuri de armă la Satu Mare. Patru hoți, prinși în flagrant

Patru hoți au fost prinși de polițiști doar după ce oamenii legii au tras focuri de armă pentru a-i determina să se oprească. Incidentul a avut loc la un depozit de cauciucuri de lângă Podul Golescu.

Oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, aflați în serviciul de patrulare, în seara zilei 2 ianuarie, s-au sesizat din oficiu despre faptul că patru persoane au furat, în jurul orei 21.00, mai multe anvelope noi din depozitul unei societăți comerciale situată pe strada Bujorului din municipiu și încearcă să părăsească zona cu un vehicul.

Polițiștii au reușit identificarea și oprirea în trafic a vehiculului în cauză, pe strada Alexiu Berinde, moment în care doi dintre pasageri au sărit din autoutilitară și au fugit, escaladând gardul unui teren viran din apropiere.

S-a trecut la urmărirea lor iar întrucât aceștia nu s-au supus somațiilor repetate de oprire, unul dintre polițiștii echipajului a executat un foc de armă în plan vertical, în urma căruia cei doi s-au conformat.

Astfel au fost identificați toți cei patru bănuiți în comiterea furtului, respectiv trei bărbați din Satu Mare, unul de 45 de ani, aflat la volan, unul de 42 de ani și unul de 27 de ani, respectiv un al patrulea bărbat de 36 de ani din comuna Apa, care în prezent sunt cercetați în stare de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 3 ianuarie să fie prezentați magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

 

 

 

Un Comentariu la "Focuri de armă la Satu Mare. Patru hoți, prinși în flagrant"

  1. Pingback: Unul dintre hoții de anvelope, arestat preventiv. Vezi ce au decis judecătorii | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.