Mort de beat a intrat cu mașina într-un cap de pod. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un accident soldat cu un rănit a avut loc în prima zi din an (1 ianuarie 2017), pe DJ 109M, în afara localității Halmeu. Tânărul vinovat de producerea accidentului era sub influența băuturilor alcoolice și nu avea permis de conducere. Acesta a fugit de la locul accidentului.

Din investigațiile efectuate de polițiști reiese că un tânăr de 26 de ani din Halmeu, conducând autoturismul proprietate personală în afara localității, a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat în coliziune cu un cap de
pod.

Deși a suferit leziuni, acesta a părăsit locul accidentului, fiind depistat în scurt timp de polițiști.

La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare a concentrației alcoolice de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat iar în urma extinderii verificărilor s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal în care este cercetat pentru comiterea a patru infracțiuni respective: vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice si părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.