A lovit un biciclist și a fugit de la locul accidentului. Șoferul a ajuns în arest

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 28 de ani din Porumbești, vinovat de comiterea unui accident. Acesta a lovit cu mașina un biciclist, iar apoi a părăsit locul accidentului. Tânărul nu are permis de conducere.

În cursul zilei de miercuri, 28 decembrie, polițiștii au reușit identificarea șoferului unui autoturism implicat într-un eveniment rutier și care ulterior a părăsit fără drept, locul faptei.

Din ancheta efectuată de către oamenii legii reiese că în jurul miezului nopții de 26/27 decembrie, poliția a fost sesizată de un bărbat de 32 de ani din Porumbești, despre faptul că în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Principală din localitate, a fost acroșat de un autoturism, iar șoferul acestuia și-a continuat drumul. Victima a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Din cercetările ulterioare, a rezultat că la volan se afla un tânăr de 28 de ani din Porumbești, care după eveniment a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Verificările au relevat și faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, motiv pentru care a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și conducere fără permis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.