Zenoviu Bontea acuză Electrica

Locuitorii din Petin (comuna Păulești) se confruntă de mai multă vreme cu penele de curent, defecțiuni care nu fac decât să le distrugă aparatele casnice. Primarul comunei Păuleșt, Zenoviu Bontea, spune că de aceste pene de curent sunt afectați aproximativ 500 de oameni și că ar fi nevoie de instalarea în acea zonă a unui transformator mai performant „ceea ce nu înțeleg cei de la Electrica”.

Edilul a declarat pentru Sătmăreanul că în data de 21 septembrie 2016 a trimis o adresă către Electrica (adresa cu nr. 5826 din 21 septembrie 2016) prin care a subliniat faptul că „cetățenii din Petin, la ieșirea spre Apateu, reclamă că este slab curentul și că li se defectează aparatele casnice”.

„Ei spun că au efectuat verificări și că acolo nu sunt probleme. Dar ne-am trezit cu o pană de curent în seara de Crăciun, iar aseară (marți, 27 decembrie), în jurul orei 18.00, a avut loc o nouă defecțiune. Eu nu sunt de specialitate, dar acolo nu rezistă rețeaua. Este nevoie de un transformator mai performant, ceea ce de zeci de ani nu înțeleg cei de la Electrica. Pot să spun, și îmi asum ceea ce declar acum, Electrica are un management defectuos”, a declarat pentru Sătmăreanul primarul Zenoviu Bontea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.