Polițiștii, de veghe și în perioada Crăciunului

Peste 300 de poliţişti sătmăreni vor fi la datorie, în dispozitivul curent și suplimentar, pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie petrecută în liniște și siguranță.

Cei peste 300 de poliţişti, care vor acționa, au ca prioritate prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenția rapidă atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor care acționează în această perioadă, aproape 200 sunt de la structurile de ordine publică, circa 50 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

De asemenea, 40 de patrule de siguranţă publică, dintre care peste șase pedestre şi 34 auto, vor acționa, zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Totodată, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative și asigurarea fluenței traficului rutier, polițiștii vor folosi 13 autospeciale, dintre care opt dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.