Ultimul spectacol din cadrul festivalului „Magia Crăciunului” de la Carei

Marți, 20 decembrie, de la ora 18.00, la Teatrul Municipal din Carei, a avut loc ultimul spectacol din cadrul festivalului „Magia Crăciunului”, susținut de solista Kovacs Kati din Ungaria. Concertul s-a desfășurat în fața unei săli pline și a unui public deosebit, venit nu doar să o vadă și să o asculte pe celebra artistă, ci și să cânte alături de ea.

Concertul a fost deschis de două speranțe ale muzicii careiene, Nagy Anita și Nemethi Tamara, pregătite de prof. Szucs Jozsef, după care a urcat pe scenă artista în vârstă de 72 de ani, alături de pianistul și compozitorul Konz Tibor.

O seară de neuitat, presărată cu cele mai mari șlagăre ale solistei solisitei din Budapesta, cu povești despre viața artistei și cu cântece celebre de Crăciun, interpretate într-o manieră deosebit de originală și plăcută.

Artista a cântat peste 90 de minute, fiind rechemată în scenă de trei ori de către publicul careian. O voce inegalabilă, pe care nici trecerea timpului nu a putut să o schimbe, ci din contră, a reușit să o păstreze la fel de frumoasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.