Bradul ECO, împodobit la Casa Verde

Ca în fiecare an, în preajma Sărbătorilor de iarnă, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Satu Mare a împodobit bradul ecologic la Complexul „Casa Verde”. Acțiunea care a avut loc astăzi, 20 decembrie, a devenit deja o tradiție în viața angajaților instituției.

La acțiune au participat zece copii de la Casa „Ștefania” din Oar care au împodobit „Bradul ECO” cu podoabe realizate din materiale ecologice și reciclabile după care au prezentat un spectacol cu colinde și poezii de Crăciun.

Copiii au fost primiți de Elisabeta Bekessy, directorul executiv al APM Satu Mare, city-managerul Maskulik Csaba, reprezentanta firmei SC Alpin SRL, Elena Mărculescu și de angajații APM.

În holul clădirii s-a putut vizita și o expoziție de picturi, peisaje de iarnă realizate de copiii de la Palatul Copiilor Satu Mare coordonați de Szemak Zsuzsa profesoară de arte plastice. Expoziția poate fi vizitată în perioada decembrie 2016 – ianuarie 2017.

La sfârșitul momentului artistic s-au împărțit cadouri pregătite de angajații APM Satu Mare copiilor care au participat la acțiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.