Marius Munteanu s-a impus la gala din Ungaria ! Sătmăreanul e de neoprit ! (Foto)

munteanu1

munteanu2

munteanu3

munteanu4

munteanu5

Cunoscutul luptător de K1 din Satu Mare, Marius Munteanu, l-a învins aseară (sâmbătă, 17 decembrie), pe Nnadi Kristof, în cadrul galei organizate în orașul maghiar Kecskemét. Meciul a durat trei reprize, a câte trei minute fiecare. Victoria de aseară a fost cea de-a 30-a reușită în cariera sătmăreanului nostru.

„VICTORIE !!! Mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare, a fost o seară frumoasă, un meci greu dar după multă muncă s-a văzut rezultatul. Mulțumesc echipei Energy Fight Club pentru prezență și mulțumesc sponsorilor! Ne vedem la anul. Sărbători fericite tuturor”, scrie Marius Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Palmaresul lui Munteanu este unul impresionant. Acesta a luptat în 43 de meciuri profesioniste din care a câștigat 30 de „bătălii”.

„Meciul a ținut trei reprize a câte 3 minute fiecare. L-am pus la podea în a doua repriză, dar am câștigat la puncte. Tot meciul a fost tehnic. Adversarul a avut mare rezistență la lovituri … A fost greu, dar m-am pregătit. Făceam două antrenamente în fiecare zi. Sunt de neînvins din decembrie 2015. Palmaresul meu este de 43 meciuri, din care 30 de victorii, 11 înfrângeri și două egaluri, la profesioniști”, a declarat pentru Sătmăreanul, Marius Munteanu.

În prezent, Marius Munteanu se antrenează la Energy Fight Club din Arad. Acesta este antrenat de Nagy Arnold.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.