Vezi firmele care vor furniza laptele și cornul în școlile din județ. Când se semnează contractele

laptele-si-cornul

Consiliul Județean Satu Mare va semna în data de 3 ianuarie 2017 contractele cu firmele care vor furniza, laptele și cornul, în școlile din județ.

Astfel, judeţul Satu Mare, în calitate de autoritate contractantă, a emis raportul procedurii pentru atribuirea „Acord-cadru de furnizare a produselor lactate și a produselor de panificație pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore din judeţul Satu Mare, pentru anii şcolari 2016-2017, 2017-2018”, precum şi comunicările rezultatului proceduri.

Semnarea acordurilor-cadru pe cele 4 loturi (Lot I – Zona Satu Mare; Lot II – Zona Carei; Lot III – Zona Oaş şi Lot IV – Zona Tăşnad) a fost stabilită pentru data de 3 ianuarie 2017.

Durata acordurilor-cadru este de doi ani şcolari, adică 2016-2017 respectiv 2017-2018.

Operatorul economic declarat câştigător în cazul produselor de panificație este Agro-Pan-Star SRL pentru toate cele patru loturi.

În ceea ce privește produsele lactate, câștigătorii licitației sunt: Logistic Media Pop Art SRL (Lotul I, Lotul III şi Lotul IV), respectiv Varga Quatro SRL (Lotul II).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.