Târg de Crăciun organizat de Protecția Copilului

targ

Magia Sărbătorilor de iarnă i-a inspirat pe cei mai talentaţi copii și adulți din sistemul de asistenţă socială, care au confecţionat o mulţime de obiecte din diferite materiale, cu mare măiestrie artistică, specifice Crăciunului. Aceste obiecte înmagazinează în ele imaginaţia, dibăcia şi dorinţa de a dărui semenilor, de Crăciun, tot ce este mai frumos şi creativ din lumea copiilor și adulților din sistemul de asistenţă socială.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare au remarcat şi-au apreciat aceste lucrări de excepţie, motiv pentru care vor organiza în zilele de 20 şi 21 decembrie un Târg de Crăciun în municipiile Carei şi Satu Mare.

La Carei, târgul va fi organizat în incinta Castelului Karolyi, în 20 decembrie, între orele 09.00 și 12.00, iar în Satu Mare la Muzeul Judeţean, în 21 decembrie, în intervalul orar 10.00-14.00.

La Târgul de Crăciun din Carei vor expune din lucrările lor talentaţii copii și adulți din Casele de tip familial: „Violeta” şi „Speranţa”; Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane cu Handicap Mintal „Sf. Ana”; Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială „Alexandru” şi Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică „Cristiana”.

La Târgul de Crăciun din Satu Mare îşi vor expune creaţiile de Crăciun, copiii și adulții din Casele de Tip Familial: „Maria” din Satu Mare, „Alexandru” din Amaţi, „Ştefania” din Oar; Centrul de Asistenţă şi Intervenţie a Victimelor Traficului de Persoane, Abuzului, Neglijării şi Exploatării „Andrei” Satu Mare; Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane cu Handicap Mintal „O viaţă Nouă” Satu Mare şi Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap din municipiul reședință de județ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.