Maskulik Csaba este oficial noul city-manager al municipiului Satu Mare (Video)

masculik

Maskulik Csaba este noul city-manager al municipiului reședință de județ. Anunțul oficial a fost făcut azi, 14 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă organizată de primarul Kereskenyi Gabor.

Maskulik a fost singurul candidat pentru acest post. Acesta a obținut nota 9 la proba scrisă și 10 la interviu. La proba de interviu candidatul și-a prezentat proiectul de management, în cadrul căruia a abordat teme precum: administrarea rețelelor de apă și canalizare ale orașului, transportul public, salubrizare, dezvoltarea infrastructurii, iluminatul stradal, etc.

Instalarea noului city-manager va avea loc, cel mai probabil, în cursul zilei de luni, 19 decembrie.

Maskulik Csaba este inginer de profesie. Acesta a absolvit Liceul Industrial nr. 5 (actualul Colegiu Național „Kolcsey Ferenc”) după care a urmat cursurile Facultății de Mecanică și Tehnologia Construcțiilor de Mașini din Cluj. De asemenea, acesta deține și un masterat în Managementul Financiar-Contabil și Juridic al firmelor.

În prezent, Maskulik este consilier local din partea UDMR, însă în cursul acestei săptămâni acesta va demisiona din funcție.

Locul acestuia în Consiliul local va fi luat de Zazula Bela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.