Ce spune Maskulik Csaba despre noua sa funcție (Video)

maskulik-csaba

Maskulik Csaba, noul city-manager al municipiului Satu Mare, spune că experiența acumulată în cadrul Consiliului Local îi va fi de folos în noua funcție pe care urmează să îl ocupe. În cursul zilei de joi, 15 decembrie, acesta va participa la ședința de consiliu, însă zilele următoare va demisiona din funcția de ales local.

Anunțul oficial al noului city-manager al municipiului Satu Mare a fost făcut de către primarul Kereskenyi Gabor, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc azi, 14 decembrie. Alături de primar, la întâlnirea cu jurnaliștii au participat Maskulik Csaba și directorul executiv al APM Satu Mare, Elisabeta Bekessy.

„A fost afișat rezultatul, așa că urmează să ocup această funcție de administrator public, city-manager, bineînțeles după ce îmi voi da demisia din Consiliul Local. Mâine (joi, 15 decembrie) încă voi participa la ședință. Va fi ultima mea ședință. Va fi puțin greu ca după aproape 9 ani să mă despart de consiliu, de colegii mei cu care am fost împreună, atât la bine cât și la greu. Va fi o chestie interesantă că timp de 8 ani de zile, în calitate de consilier și membru al deliberativului, am criticat și am pus întrebări, întotdeauna, executivului, și acum acest lucru se va întoarce împotriva mea și eu voi fi întrebat de multe ori. Eu cred că experiența pe care am acumulat-o în cei aproape 9 ani ca și consilier și cu implicările pe care le-am avut în consiliu, o să pot face față cerințelor acestui post de administrator public”, a declarat Maskulik Csaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.