Wizz Air introduce în 2017 patru noi rute internaționale. Vezi spre ce destinații

Wizz Air

Compania Wizz Air introduce patru noi rute internaționale de pe Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Vestea este cât se poate de bună și pentru sătmăreni, având în vedere distanța relativ scăzută care ne desparte de Cluj-Napoca.

„Anunţăm o extindere masivă a operaţiunilor pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj începând cu anul viitor. Astfel, vom aduce aici a şasea aeronavă de tip Airbus A 320 în luna martie 2017 şi vom introduce patru noi rute internaţionale spre Stockholm, Bratislava, Larnaca şi Malta. De asemenea, ne propunem şi o creştere a frecvenţei zborurilor pe anumite rute cum ar fi Londra, Barcelona, Basel, Dortmund, Bergamo, dar şi păstrarea curselor care au fost aduse de la Târgu Mureş, cum sunt cele de Budapesta, Frankfurt şi Baden Baden”, a declarat azi, 13 decembrie, Tamara Vallois, directorul de comunicare al Wizz Air.

Cursele spre Stockholm vor fi introduse începând cu 27 martie, spre Bratislava din 10 martie, spre Larnaca din 28 martie şi spre Malta din 26 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.