Un microbuz plin cu elevi s-a răsturnat. Trei copii au ajuns la spital

microbuz-rasturnat

Trei eleve cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani au ajuns azi (13 decembrie) dimineață la spital, cu traumatisme multiple după ce microbuzul cu care se duceau la şcoală s-a răsturnat în comuna Voineasa (judeţul Olt). În microbuz erau 15 copii. Autoritățile au activat Planul roşu de intervenţie.

Accidentul rutier s-a petrecut azi dimineaţă, în jurul orei 07.30. Microbuzul în care se aflau cei 15 elevi se duceau la Balş, la şcoală. Din primele informații reiese că acesta a derapat şi s-a răsturnat, pe raza satului Racoviţa din comuna Voineasa. În microbuz se aflau şi doi adulţi, un profesor şi şoferul.

La fața locului s-au deplasat patru echipaje SMURD, patru ambulanţe şi autospeciala ISU. Trei eleve cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani au fost rănite, fiind transportate la spital.

„În microbuz se aflau 17 persoane, trei fiind rănite. Este vorba de o tânără în vârstă de 15 ani, rănită mai grav, şi de alte două în vârstă de 16 ani, cu traumatisme multiple.
Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier major Alin Băsăşteanu.

Un Comentariu la "Un microbuz plin cu elevi s-a răsturnat. Trei copii au ajuns la spital"

  1. Pingback: TRAGEDIE INGROZITOARE! Un microbuz plin cu elevi s-a rasturnat, parintii sunt disperati de starea copiilor! - Antena24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.