Seară de operetă la Teatrul din Carei

operett

Luni, 12 decembrie, la Teatrul Municipal din Carei a avut loc Gala de Operetă susținută de artiștii Operei Maghiare din Cluj-Napoca, reuniți sub numele de „Operett Group Projekt”.

Programul a inclus canțonete și chanson-uri în limba maghiară, precum și fragmente din opere celebre. Artiștii au fost primiți cu deosebită căldură de publicul care a umplut sala teatrului careian, iar programul prezentat a fost unul de înaltă ținută artistică.

La final, după două biss-uri, dirijorul Operei Maghiare din Cluj-Napoca, Kulcsár Szabolcs, a mulțumit publicului pentru aplauzele îndelungi și a promis careienilor că întregul grup va reveni în scurt timp în oraș și cu alte spectacole.

În program au mai evoluat soliștii și instrumentiștii: Ferenczi Endre, Balázs Borbála, Hary Judit, Pataki Enikő, Ádám János, Madarász Lóránt și Fülöp Márton.

Festivalul „Magia Crăciunului” va continua la Carei, azi, 13 decembrie, de la ora 18.00, la Castelul Karolyi, cu recitalul de arii din opere și cântece de Crăciun, susținut de Alice Bacalu – soprană, Alexandru Suciu – bariton, Cornelia Cuteanu – pian, din cadrul Academiei de muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.
Intrarea la spectacol este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.