Ambulanța Satu Mare cară brazi (Foto&video)

ambulanta

UPDATE: Directorul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, Gabriela Opriș, spune că nu a știut despre faptul că se merge după brad cu ambulanța, însă a demarat deja o anchetă pentru a afla adevărul. Potrivit acesteia, pentru transportul bradului a fost folosită ambulanța care în zilele de luni, miercuri și vineri face drumuri la Cluj, cu cei care trebuie să facă dializă. Opriș a subliniat și faptul că cel care se face vinovat de acest lucru va fi dat afară.

Nu am fost informată că se va deplasa cu o ambulanță pentru transportul bradului, brad care l-am primit ca sponsorizare, pentru organizarea evenimentului din data de 18.12.2016, în curtea Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare, eveniment care se intitulează „Vine Moșul”. În acest sens se află în derulare o anchetă administrativă, rezultatul anchetei va fi comunicat la finalizarea acesteia”, spune Gabriela Opriș.

O fotografie cu o Ambulanță din Satu Mare care cară brazi a ajuns virală pe Facebook. Imaginea cu Ambulanța a fost surprinsă azi, 13 decembrie, pe o stradă din municipiu.

„Alo? 112? Veniți vă rog, moare bradul! O altă dovadă de românism! Ambulanța transportă brazi !!! Îmi aduc aminte un brancardier care a folosit expresia: „de aia nu avem ambulanțe pentru cazuri grave, că suntem nevoiți să CĂRĂM tot feluri de nimicuri!”. Oare la aceste nimicuri s-a referit?”, este textul atașat fotografiei postată pe Facebook.

Imaginile filmate pot fi văzute la următorul link:

https://www.facebook.com/anothdoecal/videos/10208183235682219/

Un Comentariu la "Ambulanța Satu Mare cară brazi (Foto&video)"

  1. Pingback: Ce pedeapsă a primit vinovatul de transportul bradului cu ambulanța | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.