Și-au rupt oasele în secțiile de votare. S-a solicitat Ambulanța

ambulanta

Ambulanțierii au fost solicitați duminică, 11 decembrie, la două secții de votare de pe raza municipiului Satu Mare. Două femei au căzut și au suferit fracturi. Prima avea o fractură la umăr, iar cea de-a doua la nivelul antebrațului.

„La ora 14.35 am fost solicitați în Satu Mare, la secția de votare de pe strada Ilișești, pentru o pacientă de 74 de ani care s-a împiedicat și a căzut acuzând durere la nivelul umărului. La examinarea efectuată de asistentul medical care s-a deplasat la solicitare, pacienta prezenta semne de fractură de umăr. Umărul a fost imobilizat iar pacienta a fost transportată la UPU”, spune purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, dr. Lucian Tarța.

În seara aceleiași zile, ambulanțierii au intervenit la o secție de votare de pe strada Octavian Goga, pentru o femeie de 69 de ani care s-a împiedicat și a căzut.

Echipajul cu asistent care s-a deplasat la locul solicitării a găsit pacienta conștientă, dar cu semne pentru o fractură de antebraț. Fractura a fost imobilizată, iar femeia a fost transportată la Urgențele Spitalului Județean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.