Întâlniri cu contribuabilii la Finanțe

finante

Conducerea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Satu Mare va organiza în zilele de 14 și 15 decembrie, întâlniri cu contribuabilii, în cadrul cărora vor fi prezentate mai multe tematici.

Este vorba despre:

1. Noutăţi legislative cu incidenţă în materie fiscală (Legea nr. 170/2016 privind impozitul specific unor activităţi, O.U.G. nr. 84/2016 pt. modificarea şi completarea Codului Fiscal si a Codului de Procedură Fiscală, Ordinul nr. 3.454/2016 privind Procedura de executare silită în cazul debitorilor care au de încasat sume certe, lichide şi exigibile de la autorităţi sau instituţii publice);

2. Precizări legate de obligaţiile fiscale ale asociaţiilor de proprietari.

Programul întâlnirilor este următorul:

– în data de 14 decembrie, la ora 11.00, în Carei, strada 1 Decembrie 1918, nr. 40, în sala de ședințe a Primăriei din municipiu;

– în data de 15 decembrie, la ora 14.00, în Satu Mare, la sediul AJFP din Piața Romană nr. 3-5, în sala de ședințe situată la etajul I.

La întâlniri sunt invitaţi să participe contribuabilii, contabilii autorizaţi și experţii contabili, precum şi alte categorii de persoane interesate.

Pe site-ul www.anaf.ro, la secțiunea „Servicii oferite de ANAF”, este publicată lista întâlnirilor cu contribuabilii organizate de fiecare structură din cadrul ANAF, menţionându-se tematica, data și locul deşfăşurării întâlnirii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.