Agendele – Optimizati-va programul intr-un mod elegant

agende

In noul mileniu, agenda este un accesoriu din ce in ce mai rar, dar atunci cand il vedem ne inspira imediat profesionalism, eleganta si incredere, din simplul motiv ca aceste obiecte de dimensiuni reduse sunt indispensabile unui program bine pus la punct si perfect optimizat pentru ca posesorul ei sa poata face fata tuturor provocarilor nu doar de la birou ci si din viata de zi cu zi. Deasemenea ele deobicei sunt mici opere de arta, frumos decorate si fiecare din ele exprimand ceva, o idee sau o stare de spirit, si relevandu-ne ceva despre personalitatea posesorului ei. Aditional, o agenda nu va ramane niciodata fara baterie si ne va fi intotdeauna la indemana atunci cand avem nevoie de ea, un mediu in care sa ne putem nota lucrurile importante dar si unul in care sa ne putem regasi si sa ne punem ideile in ordine.

Bineinteles pentru realizarea acestor obiective agendele trebuie sa fie facute din materiale de calitate inalta, din piele naturala sau ecologica sau chiar din materiale reciclate, iar seria de agende UNIKA imbina aceste materiale cu mult ravnita hartie offset ivoire si procese tehnologice de ultima ora, printre care se numara si colorarea cantului, tehnologie unica in Romania, pentru a obtine o gama extrem de variata de agende cu adevarat deosebite.

Dintre agendele realizate din materiale reciclate, iese imediat in evidenta agenda Ted, inspirata din ursuletii de plus cu acelasi nume, si a carei coperta flexibila si fixa este creata din lana reciclata. Agenda contine un bloc detasabil nedatat cu pagini tiparite pe hartie offset din fibre reciclate. Intregul ansamblu se poate inchide fest cu un elastic rezistent. Culorile alese pentru aceasta agenda se imbina perfect cu materialele si evidentiaza grija fata de natura si de mediul inconjurator al posesorului impreuna cu profesionalismul si creativitatea care fac parte din tesatura personalitatii acestuia.

Nici cei care iubesc pielea naturala nu au fost uitati, iar agenda Viola este un exemplu perfect pentru dragostea de tot ceea ce tine de lux si de bun gust. Copertile buretate ale acestor agende sunt din piele naturala si contin o multitudine de buzunare diverse pe care dumneavoastra sa le puteti umple cu  toate obiectele de care aveti nevoie in domeniul in care activati viata de zi cu zi, de la cardurile atat de necesare pentru activitatea firmei dumneavoastra si pana la cartile de vizita pe care cu siguranta le colectionati pentru a le folosi pe viitor. Blocul agendei este detasabil si este realizat din hartie offset ivoire, al carei aspect elegant va va ajuta sa iesiti instantaneu in evidenta. Desigur, agenda este disponibila in mai multe culori clasice, care pot fi complementate aditionale prin colorarea cantului, in functie de preferintele si personalitatea dumneavoastra.

Uneori mai putin inseamna mai mult, iar in cazul Giorno Lux aceasta afirmatie este cu siguranta adevarata. Aspectul minimalist exprima instantaneu luxul si gustul extrem de rafinat ape care il posedati. Aceste agende nedatate au un aspect simplu, cu o coperta tare din piele ecologica si o hartie offset ivoire, iar colturile atat ale copertii cat si ale hartiei sunt rotunjite adaugand in felul acesta o noua latura atragatoare agendei. Simplitatea acestei agende va va face sa fiti remarcat imediat, drept o persoana serioasa, cu mult bun gust, careia nu ii place sa piarda timpul celor din jurul, in schimb atacand problemele obstacolele direct, intotdeauna cu profesionalism si intotdeauna cu succes.

Pentru a admira si a va delecta cu toate aceste agende si multe, multe altele, fie ele cu bloc fix detasabil sau fix, din piele naturala, ecologica sau materiale reciclate, va invitam sa ne vizitati pe siteul www.unika.com.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.