Bărbat dispărut din spital. Familia îl caută peste tot

emilian-preda

Vineri, 2 decembrie, Inspectoratul de Poliție al județului Sibiu a fost sesizat despre dispariția în cursul dimineții aceleiași zile, a unui bărbat internat în Centrul Medical de Recuperare și Îngrijire Paleativă Laslea (județul Sibiu).

Este vorba despre Emilian Preda în vârstă de 71 de ani, domiciliat în județul Vâlcea. Dispariția acestuia a fost sesizată în data de 2 decembrie, în jurul orei 09.30, de către personalul medical al centrului. Se pare că bărbatul a fost văzut ultima data în aceeași zi, în jurul orei 12.50, în Gara CFR Sighișoara (județul Mureș), în timp ce urca într-un tren (1745) cu destinația Satu Mare.

Semnalmente: înălțime 1,78 metri, constituție atletică; păr grizonat, tuns scurt cu început de calviție; ochi căprui.

În momentul dispariției, era îmbrăcat într-un trening de culoare roșie, purta încălțăminte sport tip adidas de culoare alba, iar pe cap purta două șepci suprapuse, una de culoare albastră, cealaltă, vizibilă, de culoare neagră cu dungi albe.

Nu prezintă semne particulare.

Bărbatul este cunoscut ca suferind de Alzheimer.

Cine poate da relații cu privire la persoana dispărută este rugat să anunțe orice unitate de Poliție sau să sune la numărul pentru apeluri de urgență „112”.

Sursa foto: www.tribuna.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.